Bokmässan i Göteborg 2023

Tillbaka
Jenny och Magnus från Under vårt tak på Bokmässan i Göteborg

Bokmässan i Göteborg 2023

Vi är så glada över att kunna meddela att du även i år har möjlighet att träffa oss på Bokmässan i Göteborg som hålls den 28/9 – 1/10, 2023.

Du kommer hitta oss i Isaberg förlag´s monter B01:02.

Håll gärna utkik på våra sociala medier, Instagram och Facebook, framöver där vi kommer uppdatera med bilder från mässan och besök oss som sagt gärna på Bokmässan! Vi ser fram emot att träffa dig. Heja, prata lite och kanske bjuda på något gott.

Bokmässan i Göteborg 2023 monter B01:02 signeringstider för Under vårt tak

Och självklart kommer det finnas möjlighet att köpa våra böcker och få dem personligt signerade på plats.

Våra kokböcker

Söker du enkla och goda Paleorätter och, precis som vi, uppskattar glädjen av att bläddra i en fysisk kokbok?

Men du kanske inte har möjlighet att besöka bokmässan och träffa oss på plats, då går det fint att beställa alla våra böcker via vår webbutik och självklart signerar vi dem då också.

 

Annons för koböcker om Paleo från Under vårt tak

 

Kanske önskar du köpa en kokbok till dig själv eller ge bort i present. Att få titta på alla inspirerande recept, läckra bilder, vända blad och förföras av ännu ett härligt recept – det är fantastiskt tycker vi!

Här Under vårt tak har vi haft förmånen att ge ut hela fyra kokböcker som kommit att betyda väldigt mycket för oss. Detta för att Paleokosten var en vändpunkt i våra liv, från sjukdomsproblematik till hälsa och välmående.

Här är en kort presentation av våra böcker:

Ren & Naturlig Mat (2018) – Detta är kokboken att leva med varje dag. Här hittar du recept för hela dagen och hela familjen. Allt från frukostar till middagar och det lilla extra.

Nyttigare Gott (2019) – Vår bakbok fylld med gofika, bröd, pajer och tårtor! Här finner du alla recept till fikat i vardagen och de som sätter guldkant på festen.

Adventsmys & Glöggfest (2021) – En Julbok fylld med alla goda recept du behöver i väntan på julen! Du kan verkligen omfamna julstämningen med dessa recept på godsaker som gör adventstiden till en smakupplevelse att längta till.

Utan Bestick (2022) – I denna kokbok hittar du recept för utflykten, picknicken och för fredagsmyset. Tillbaka till ursprunget där vi flörtar med att våga äta med händerna. Wraps, burgare, pizzor och en massa annat som kittlar dina smaklökar.

Och du vet väl alla våra recept är naturligt fria från gluten, mejerier och vitt socker.

Hoppas vi träffas på bokmässan!

Önskar allt gott

 

Signaturbild för Under vårt tak