Benbuljong från Wholly Broth

Tillbaka
Wholly Broth svensk, ekologisk kycklingbuljong och benbuljong

Benbuljong från Wholly Broth

Gör benbuljong till en rutin för din dagliga hälsa. Men i vår moderna värld kan det ibland vara en utmaning att hitta hälsosamma, näringsrika och enkla alternativ.

Tänk om det fanns en lösning som kan ge din kropp en näringsboost som verkligen främjar hälsan samtidigt som det är enkelt och bekvämt? Och inte minst – fantastiskt gott!

Artikeln är i samarbete med Wholly Broth.

Wholly Broth är en svensk, ekologisk, koncentrerad benbuljong i små och behändiga 100 milliliters förpackningar klara att användas. Dessa är den ultimata kombinationen av ren hälsa och bekvämlighet.

Wholly Broth Beef

En buljong på svenska, ekologiska nötdjur och grönsaker/rotfrukter.

Wholly Broth, svensk och ekologisk benbuljong

Wholly Broth Chicken

En buljong på svensk, ekologisk kyckling och grönsaker/rotfrukter.

Wholly Broth, svensk och ekologisk kycklingbuljong

Små förpackningar med benbuljong som kan ge en omvälvande förändring för dig att prioritera din hälsa och ditt välbefinnande. Fullpackade med viktiga näringsämnen och utformade för en livsstil med hälsa i fokus och en smidig enkelhet.

Under vårt tak ger mer

I vårt samarbete med Wholly Broth kan vi erbjuda dig den absolut enklaste och bästa vardagsrutinen för hälsa och välmående genom portionsförpackningar av koncentrerad benbuljong!

Att dricka benbuljong som en daglig rutin ger stora hälsovinster och man märker verkligen skillnad både i kropp och sinne.

Med vår kod UVTGERMER så får du alltid en extra portionsförpackning vid varje beställning (nöt och/eller kyckling) från Wholly Broth.

Köpknapp för Wholly Broth benbuljong med rabattkod UVTGERMER

Det finns allt från ”Prova på paket” och ”10 dagars boost paket” till ”Månadspaket” och en prenumeration. Valfrihet för din frihet och bekvämlighet.

  • Ge näring åt din tarm, verkar uppbyggande och läkande
  • Stöd dina leder
  • Boosta ditt immunförsvar
  • Förbättra din hud och ditt hår

Är du redo att uppleva kraften i benbuljong? Ta första steget mot ett friskare och mer hälsosamt du med Wholly Broth.

Benbuljong är en perfekt matchning av människans uråldriga hälsokur och vår moderna livsstil

Benbuljong har använts i årtusenden och har en fantastisk rik näringsprofil och en hög biotillgänglighet. De små förpackningar från Wholly Broth med koncentrerad benbuljong kombinerar denna uråldriga traditionen tillsammans vår moderna värld.

Du kan därmed snabbt och enkelt njuta av de många hälsofördelar som detta ger.

De är producerade med omsorg och kärlek och kokta som om det skulle vara i ditt eget kök.

Varje förpackning innehåller en kraftfull sammansättning av kollagen, viktiga aminosyror och mineraler som stöder tarmhälsan, lederna, huden, håret och mycket mer. Samt att benbuljongen ger ett välbefinnande i hela kroppen.

Naturens egen hälsokur

Med ett hektisk scheman kan det vara en utmaning att hitta tid att laga näringsrika måltider. Där lyser dessa små förpackningar från Wholly Broth extra starkt och gör det enkelt för dig att prioritera din hälsa.

Upplev benbuljongens kraft redan idag! Den läker och stärker tarmen, stödjer dina leder, stärk ditt immunförsvar, förbättra din hud och hjälp till med naturlig avgiftning. Öka ditt välbefinnande med benbuljong, en nyckel till en friskare, starkare och gladare du!

Oavsett om du letar efter ett närande mellanmål, en återhämtningsboost efter träning eller ett välsmakande tillskott till dina måltider, ger dessa praktiska förpackningar med benbuljong dig det du behöver.

BILD – kopp där en påse benbuljong hälls i.

Ta bara en förpackning och blanda med en (1) deciliter vatten, värm detta i en kastrull på spisen och njut av en vitaliserande och välgörande dryck var du än är. Eller använd dem i din matlagning, perfekt näringsboost som ger underbara smaker till din soppa eller gryta.

Kvalitet, kärlek och näringsboost

Wholly Broth vet att kvaliteten på ingredienserna samt att det riktigt hantverket har betydelse. Så här skriver de på sin sida:

”Vi tillreder vår buljong här i Sverige och använder oss uteslutet av ben från svenska KRAV-certifierade gårdar. Vi skär våra färska ekologiska grönsaker för hand och kokar sedan fram denna ljuvliga buljong. Det är massa kärlek, glädje och passion som kommer samlat i en påse näringsrik benbuljong.”

Benen i buljongen är från frigående och gräsätande djur från svenska KRAV-certifierade gårdar. De kokas så att alla näringsämnen hinner frigöras, vilket tar 24–48 timmar beroende på bentyp. Och buljongen är självklart helt fri från tillsatser! Inga genvägar – bara riktiga och naturliga råvaror och omsorg om hantverket. Det tar tid att koka benbuljong och Wholly Broth låter detta ske samt är noga med hela processen.

Benbuljongen från Wholly Broth är alltså precis som den du kokar hemma, men mycket bekvämare och enklare.

Öppna upp en värld av hälsa och välbefinnande med benbuljong

Att införliva dessa små förpackningar med benbuljong i din dagliga rutin öppnar upp en värld av hälsofördelar. Du stärker inte bara din kropp med viktiga näringsämnen, du stödjer också tarmhälsan, främjar rörlighet i lederna och upplever en strålande känsla av välbefinnande.

Drick benbuljong som gör dig till en starkare och friskare du. Och njut av bekvämligheten och näringen som dessa små förpackningar, från Wholly Broth, erbjuder.

Fem hälsofördelar med att regelbundet dricka benbuljong:

Stöder tarmhälsa: Den är rik på gelatin och kollagen, som är kända för att stödja en hälsosam tarmslemhinna. Aminosyrorna som finns i benbuljong, såsom glutamin, hjälper till att reparera, läka och stärka tarmväggen, främjar optimal matsmältning och ett rikt näringsupptag.

Främjar ledhälsa: Kollagenet och andra föreningar i benbuljong hjälper till att upprätthålla friska leder och brosk. Regelbunden konsumtion av benbuljong kan ge de nödvändiga byggstenarna som dina leder behöver, minska inflammation och stödja övergripande rörlighet och flexibilitet.

Ökar immunfunktionen: Benbuljong innehåller olika mineraler, såsom zink och selen, som är nödvändiga för ett hälsosamt immunförsvar. Det ger också aminosyror som cystein, som kan stödja andningshälsan.

Förbättrar hudens hälsa och kvalité: Kollagenet, och andra näringsämnen, i benbuljong bidrar till friskare hud. Benbuljong kan bidra till att förbättra hudens elasticitet, minska uppkomsten av små rynkor och främja en ungdomligare hy.

Hjälper vid avgiftning: Aminosyrorna och mineralerna, som finns i benbuljong, kan stödja kroppens naturliga avgiftningsprocesser. Glycin, i synnerhet, spelar en avgörande roll vid leveravgiftning och kan hjälpa till att avlägsna skadliga ämnen från kroppen.

Att införliva benbuljong i din kost, och som en daglig rutin, kan ge många hälsofördelar. Ett närande, och mångsidigt, tillägg till din matrutin som kan stödja din allmänna hälsa och ditt välbefinnande.

Med vår kod UVTGERMER så får du alltid en extra portionsförpackning vid varje beställning (nöt och/eller kyckling) från Wholly Broth.

Köpknapp för månadspaket av Wholly Broth benbuljong med rabattkod UVTGERMER

Avslutande ord

Upptäck urkraften i benbuljong! Att regelbundet dricka denna näringsrika dryck ger en mängd fördelar. Och om du köper så använd alltid vår kod UVTGERMER för att få en extra förpackning på köpet – klicka här för att kommat till Wholly Broth´s webshop.

Benbuljong stöder tarmhälsa, främjar rörlighet i lederna, stärker ditt immunförsvar, förbättrar hudens hälsa och hjälper till med naturlig avgiftning. Omfamna det goda med benbuljong och upplev en friskare, mer levande, du.

De små förpackningarna från Wholly Broth med koncentrerad benbuljong ger en vinnande kombination av hälsa och bekvämlighet, vilket kan förändra hur du prioriterar ditt välbefinnande.

Med benbuljongens näringsspäckade sammansättning och lättillgänglighet erbjuder detta en snabb och enkel lösning för dig och alla som söker näring mitt i sina hektiska liv.

Upplev fördelarna med benbuljong du också. Prioritera din hälsa och ditt välbefinnande och öppna upp för en värld av näring med små förpackningar av koncentrerad benbuljong från Wholly Broth.

Wholly Broth ekologiska benbuljong är en närande och ren produkt som stödjer din hälsa varje dag.

Önskar allt gott!

 

Signaturbild för Under vårt tak