20 mar 2013

Pannkakor är härligt och något vi gärna äter titt som tätt här Under vårt tak. Både till frukost, lunch, mellanmål och ibland även middag.
 
I Paleoskafferiet kan du hitta recept på både Bananpannkaka och Fläskpannkaka som du enkelt gör i ugnen eller Busenkla Bananplättar som passar perfekt att ha med sig på picknicken. Om du vill lyxa till det lite extra så måste du testa våra Pannkaksringar med äpple, sååå goda!!!
 
Ja det märks kanske att vi gärna äter pannkakor av olika slag. Det är både gott och enkelt att göra, dessutom brukar de älskas av både små och stora.
 
En variant av Pannkakor som vi gjort ofta den senaste tiden är dessa supergoda Banan och kokospannkakor som är smaksatta med en gnutta äkta vanilj. Mums!
 
Så Njut av Pannkakor du också. Lägg upp på fat och ät Pannkakorna precis som de är eller tillsammans med lite frukt och bär. Om man vill lyxa till det lite extra kan man även ta en klick vispad kokosmjölk till.
 
För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet Paleotips påsk Ren & Naturlig Mat Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube