Banan och kokoskakor

Tillbaka

Banan och kokoskakor

När vi var små och det bjöds till kalas, och då särskilt hos den äldre generationen, var det självklart att det skulle bjudas på sju sorters kakor.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Idag är den traditionen inte lika stark som den var då och tur är kanske det. Men visst är det gott att någon gång då och då få njuta av en god småkaka till kaffet.

Småkakor

I vår receptbank Paleoskafferiet hittar du många recept på goda småkakor och nu har vi glädjen att dela med oss av ännu ett.

Vi tycker om när ett recept är enkelt och enklare än detta recept på Banan och kokoskakor kan det nästan inte bli. Receptet består av endast två ingredienser – banan och kokosflingor – och de är alltså helt fri från ägg och nötter, utmärkt om man äter enligt AIP.

Smaksätta kakan

Kakan smakar ljuvligt precis som den är men man kan välja att smaksätta den på olika sätt om man önskar. Vi har testat att smaksätta med kanel, äkta vaniljpulver, raw kakao och lakritspulver med mumsiga resultat.

Så varför inte testa dessa Banan och kokoskakor nästa gång du blir sugen på något gott till kaffet. De är både goda, enkla och går snabbt att baka, vad mer kan man önska!

Recept

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Banan och kokoskakor hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo sverige paleosverige paleorecept paleoblogg paleotips småkakor kaka