Adventsmys & Glöggfest

Tillbaka
receptsamlingen adventsmys och glöggfest

Adventsmys & Glöggfest

NY uppdaterad version av Adventsmys & Glöggfest.

En PDF samling som är fylld med recept njutbara och härliga recept för allt det goda i adventstider. Nu med flera nya recept och en uppdaterad version (julen 2020).

Vi är så glada över vårt fina ”häfte” och väldigt nöjda med det goda innehållet, mycket gott och allt är självklart helt fritt från gluten (spannmål), mejeriprodukter (laktos) och vitt socker.

PDF samlingen innehåller:

Här finns nya spännande recept tillsammans med gamla receptfavoriter (totalt 22 recept) och man köper den som en fin PDF samling för endast 99 kr.

Bjud in dina nära och kära till ett gott adventskaffe eller en glöggfest och gör det Paleo! I receptsamlingen Adventsmys & Glöggfest hittar du många underbara recept för att göra adventstiden ännu mysigare och godare.

Titel: Adventsmys & Glöggfest
Antal recept: 22 st
Leverans: PDF format via mail
Pris: 99 kr

Köp Adventsmys & Glöggfest

Köp Adventsmys & Glöggfest genom vår webshop – man kan välja att betala via kort eller Swish – och direkt efter en godkänd betalning får man tillgång till receptsamlingen och kan ladda ner den antingen från länk på skärmen eller via länk i mail.

Köp ditt exemplar redan nu!

Kanske är du även nyfiken på receptsamlingarna ”Sol, Vind & Vatten – Paleo för lata sommardagar”, ”En kaka till kaffet” samt ”Påskglädje och Vårljus”, bara att klicka på dem för att läsa mer om respektive receptsamling.

Njut Paleo i advent!
Jenny & Magnus