Birgitta Höglunds bästa grilltips

Tillbaka
Bild på omslaget av boken Birgitta Höglunds bästa grilltips

Birgitta Höglunds bästa grilltips – Naturligt god mat att njuta av

Gissa om vi blev glada över Birgittas förfrågan till oss om att skriva förord till nyutgåvan av boken Birgitta Höglunds bästa grilltips.

Det är så viktigt att ha förebilder, någon man kan inspireras av och för oss är Birgitta Höglund just detta! En stor förebild och hon inspirerar med sina kokböcker, sin blogg samt sitt fina och frikostiga sätt att förmedla sina tankar på i sociala medier.

Inlägget innehåller annonslänkar till Bokus.

Att få skriva förordet till boken är en stor ära och vi blir stolta varje gång vi ser eller hör om boken. Så roligt att få vara en liten del i Birgittas fantastiskt fina grillbok.

Grillat, vem gillar inte det liksom?

När man, som vi, skriver om Paleo så måste man ju älska att grilla och det gör vi verkligen! Grillat är så gott och mysigt.

Att starta en eld och tillaga sin mat bör ju vara det absolut äldsta och mest genuina sätta att laga mat på.

Grilla är som en liten ritual och man kommer tillbaka till ett ursprung. Få igång elden, förbereda maten, känna dofterna, vara utomhus. Allt bidrar och skapar en njutbar stämning.

Knapp för att köpa boken Birgitta Höglunds bästa grilltips

Man kan i princip grilla allt och i Birgittas bok får man mängder av goda recept, fina tips och härlig inspiration.

Boken innehåller självklart en massa grillrecept men du kommer även få recept på goda tillbehör. Massa gott som passar utmärkt ihop med det grillade. Sallader, gratänger, såser, kryddsmör och annat. Det vattnas i munnen bara av att skriv om allt härligt!

Författaren Birgitta Höglund

Birgitta är en otroligt duktig receptskapare och har tidigare, under många år, jobbat som kock och köksmästare.

Nu driver hon en blogg, är receptkonsult och skriver med mycket stor framgång kokböcker. Hon har givit ut flertalet kokböcker och inte bara i Sverige utan även i andra länder.

Bland annat har hon skapat alla recepten till succéboken Låt bönor förändra ditt liv Kokboken som 2019 blivit utsedd till en av de fyra bästa i världen inom kategorin specialkokbok av prestigefyllda Gourmand Awards! Stort grattis Birgitta!

LCHF och Paleo

Boken Birgitta Höglunds bästa grilltips innehåller primärt LCHF recept då det är här Birgitta har sin grund. Men du kommer, i boken, få några tips för att kunna anpassa vissa rätter till Paleo.

Alla recept är med tanke på naturliga och rena råvaror. En filosofi som vi verkligen delar med Birgitta och tycker är otroligt viktig.

Bild på omslaget av Birgitta Höglunds grillbok

Köpa boken

Boken finns att köpa på nätbutiker där böcker säljs, som t.ex. hos Bokus.

Direktlänk till boken Birgitta Höglunds bästa grilltips på Bokus: Köp grillboken här!

Den finns även att köpa via förlaget Lumio förlag samt hos vissa utvalda bokhandlare.

Vår egen kokbok

Vår egen kokbok Ren & Naturlig Mat – Med recept från Paleoskafferiet har i gengäld Birgitta Höglund skrivit förord till och berikar därmed innehållet lite extra med sina tankar.

Du köper enkelt våran kokbok, Ren & Naturlig Mat med Birgittas förord, via webshopen på vår hemsida. Bara att klicka sig in via denna direktlänk: https://www.undervarttak.se/product/ren-naturlig-mat-med-recept-fran-paleoskfferiet/

Avslutande ord

Det går sannolikt inte att ta miste på vår stolthet över äran att få ha skrivit förord till Birgittas fina grillbok och därmed vara en del av hennes bok.

Detta är en kokbok som verkligen passar utmärkt under sommaren. Även om vi grillar året runt, och inte tycker det finns någon speciell säsong för grillande, så kanske majoriteten kopplar grillat till sommaren.

Passa på och köp boken, bli inspirerad av alla härlig recept, precis så som vi blir inspirerade och njut av grillat!

Information om bloggen under vårt tak samt bild