Tips

Samarbetspartner

Under vårt tak har samarbete med flera partners som vi anser kan ge det där lilla extra till oss och självklart till våra läsare. Därför tycker vi det är en god ide att skapa denna “Tips” sida, så att alla kan få ta del av fördelarna med våra samarbetspartner. Här har vi samlat alla partners på ett ställe och presenterar dem individuellt.
 
Vi kommer ständigt att uppdatera sidan och lägga till nya samarbetspartner samt lägga in aktuella erbjudanden – det kan med andra ord vara smart att göra ett besök här ganska regelbundet!
 
Notera att vissa av länkarna nedan (och på våra övriga sidor i bloggen samt på www.paleoskafferiet.se och www.paleo30dagar.se) kan vara affiliate länkar vilket innebär att vi (Under vårt tak) får en procentsats vid ett eventuellt köp MEN ni som kund har alltid samma pris. Alltså inget som belastar er men något som är av betydelse för oss. Vi samarbetar med partners vilka vi anser har en stark koppling till Paleolivsstilen, men  använder även affiliate från nätverken Adtraction och Tradedoubler till enskilda/specifika varor som vi använder i vår vardag och/eller skriver/tipsar om.

Våra samarbetspartners

Puori

Logo PuoriKosttillskott av högsta kvalitet och hur stora som helst inom Crossfit sammanhang!
 
Puori har bland annat Omega3 , D-vitamin , Mineraler , Proteinpulver och Hälsotest. Man kan dessutom köpa flytande Omega3 .

Gröna Gårdar

Gröna_gårdar_02_350x160px (1)Gröna gårdar säljer kött från djur uppfödda på gräs och örter, från ett 40-tal gårdar i Västsverige. Gräsuppfödningen ger ett smakrikt, marmorerat kött med mer omega-3, CLA och vitaminer än kraftfoderuppfött kött.
 
Köttet finns att köpa via www.gronagardar.se eller i välsorterade matbutiker på Västkusten eller i Stockholm.

Nyttoteket

Nyttoteket logoNyttoteket säljer kosttillskott utöver det vanliga och med en lite twist skulle man kunna säga. Deras slogan är: Rocket fuel yourself
 
Med produkter som Kollagen , gelatin (båda dessa från gräsbetesdjur) och MCT olja – vilket alla är helt fria från tillsatser och av högsta kvalité – har de en speciell nisch och ligger ett steg före konkurrenterna. Gör ett besök hos Nyttoteket och se om de har något fint som kan passa dig.

Luna

luna-sandalsLuna gör minimalistiska sandaler (företag med det passande namnet Minimalista har svenska agenturen för dem) liknande de som Tarahumaranerna använder i sina extremt långa löpsträckor, läs gärna boken “Born to run “.
 
Du kan få 10% rabatt vid köp av Luna sandaler via Minimalista.se , det enda du behöver är vår rabattkod ”undervårttak”, skriv in ”undervårttak” i rutan som det står Rabattkod och klicka sedan på knappen Använd rabattkod. Detta görs efter att man klickat in de varorna man önskar och tryckt på Visa varukorgen. När man har skrivit in rabattkoden ”undervårttak” och klickat på Använd rabattkod så kommer systemet automatiskt att dra av 10% samt redovisa detta tydligt.
 
Upptäck Luna Sandaler du också! Älskar du precis som vi att springa minimalistiskt så är detta sandalen för dig!
 
Mycket nöje!
Magnus & Jenny