31 okt 2013

Äntligen! Nu finns en riktig Paleobutik på nätet i Sverige! Så fantastiskt roligt, med mängder av varor för en ren och naturlig Paleokost samt med träningsredskap för Crossfit står Paleobutiken.se redo för dig! Så glada att se en Paleobutik på nätet i Sverige, utvecklingen går verkligen åt rätt håll. Det är härligt när någon med passion, engagemang och vilja satsar helhjärtat på en nisch som Paleo.

Vi stödjer självklar detta helt och fullt och vill absolut se Paleobutiken.se växa och sprida sina fina varor över hela Sverige! Under vårt tak har den stora äran att, i samarbete med paleobutiken.se, genomföra en stor kampanj under hela november månad! Genom att ange kampanjkoden ”UVTnov2013” får du både rabatt och fri frakt på dina köp, ett tillfälle du inte vill missa! Kampanjen startar den 1 november 2013 och pågår sedan hela månaden fram till och med den 30 november 2013. Handla för 500 kr eller mer och få 5 % i rabatt samt fri frakt!! Gå genast in till paleobutiken.se och titta runt bland sortimentet, fyll din varukorg, lägg din beställning och ställ dig sedan vid brevlådan och invänta din leverans!

Paleobutiken.se beskriver sitt engagemang med dessa ord:

”Den gamla klyschan “du blir vad du äter” är något vi tror benhårt på. Och vi tror att maten som är bäst för oss är kött, fisk, fågel, ägg, grönsaker, blad, rötter, frukt, nötter och frön. Naturlig mat. Bra mat.

Denna passion har motiverat oss att starta Paleobutiken.se. Detta är ett beslut baserat på en brinnande passion och inte en girig motivation att tjäna pengar. Vi vill erbjuda de bästa naturliga och organiska produkter vi kan få tag på och hoppas vi kan motivera andra att ta steget till Paleo.

Välkomna till Paleobutiken.se

Nu är det upp till dig. 5 % rabatt och fri frakt, det enda du behöver göra är att ta steget in till paleobutiken.se, handla och utnyttja kampanjerbjudandet genom att ange koden “UVTnov2013” – inte enbart en gång utan många gånger.

Paleobutiken.se, som är en Svensk näthandel för Paleovaror, är vår samarbetspartner. Det är lätt och bekvämt att klicka på länken i inlägget och komma direkt till inköpsstället. Notera att om du beställer via länken så får vi en procentandel av priset men för dig blir priset oförändrat.

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet Paleotips påsk Ren & Naturlig Mat Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube