29 jan 2017

Luna sandaler

I samarbete med Minimalista.se så kan vi erbjuda 10% rabatt på Luna sandaler med vår rabattkod “undervårttak“.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Vi har ett samarbete med Minimalista.se, som är svensk agentur för Luna sandaler. I och med detta samarbete kan vi erbjuda alla våra läsare 10% rabatt vid köp av sandaler och/eller tillbehör till sandalerna.

Använd rabattkoden “undervårttak” vid utcheckning och betalning i kassan.

Som om inte det är nog har Minimalista.se just nu en vinterkampanj: ”Halva priset på Vinterssocka med tå i samband med köp av sandal. Gäller fram t.o.m. den 28:e feb 2017 eller så länge lagret räcker”. Utmärkt i vintriga Sverige, så passa på!

MEN!!! Vår rabattkod “undervårttak” gäller alltid vid köp!

Använd vår rabattkod ”undervårttak” hos www.minimalista.se för 10% rabatt på hela ditt köp. Samt möjlighet att köpa Vintersocka, som passar Lunasandalen perfekt, till halva priset!

Born to run

Luna sandalen har sin upprinnelse i boken ”Born to run” där det bland annat skrivs om Barefoot Ted. Ted kom sedan att starta tillverkningen av dessa sandaler.

Boken ”Born to run” är numera en klassiker och ett måsta att läsa för alla som springer eller vill springa mer minimalistiskt och naturligt! Man blir både inspirerad och smått euforisk av boken. – Jag vill ut och springa nu!

Luna sandaler

Använd Luna sandaler

Vi båda använder Luna sandaler och just nu när vi är på soliga och varma Kanarieöarna så används de extra flitigt.

Hemma har Magnus sprungit massa lopp i dem och bl.a. Göteborgsvarvet, härligt och roligt. Man får dessutom härliga hejarop och glada kommentarer när man kommer springandes i sandaler!

Luna sandaler sitter otroligt fint på foten och ger den full rörlighet. Foten får jobba precis på det sätt som den ska och det finns inget som stänger den inne eller tar emot.

När man justerat in remmarna och allt är fint så känns det knappt att man har något på foten – precis den känslan man är ute efter när man använder minimalistiska ”skor”.

Så, passa på och inhandla dina Luna sandaler du också, tillsammans med erbjudandet om Vintersocka så blir de extra användbara i Sverige just nu – och visste du att man till och med kan dubba de grövre sandalerna.

Finns inga hinder nu för att inte investera i ett par fina Luna sandaler. Ta en titt inne hos Minimalista och se utbudet av sandalerna samt alla tillbehör.

Släpp foten fri!
Magnus & Jenny lunasandaler Sverige barfota barfotalöpning Paleo paleoblogg barfotaskor

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension CookEat Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil påsk Ren & Naturlig Mat Springa Squatty Potty Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga Äggersättning Ätbara insekter