LCHF event i Säffle

Tillbaka
Föreläsning på LCHF Event i Säffle

LCHF event i Säffle

Vilken trevlig helg och ett så gemytligt arrangemang. LCHF event i Säffle bjöd på många fina möten, härlig inspiration och nya kontakter.

Vi var inbjudna till årets LCHF event för att föreläsa om Paleo och hälsa.

Föreläsa

LCHF event i Säffle är ett årligen återkommande event som samlar många kostintresserade. Det bjuds på samvaro, gemensam grillning och ett flertal föreläsare. I år var vi en av föreläsarna! Väldigt glada och stolta över möjligheten att få sprida våra tankar om kost och hälsa inför en skara på omkring 200 personer.

Föreläsa om Paleo, livsstilen och hälsoresa

Föreläsningen vi höll i handlade om vår hälsoresa, tankarna som vi har om att Paleo är en livsstil och grunderna inom kosten. Oerhört nervöst men samtidigt spännande och så utvecklande att få föreläsa inför nyfikna och genuint kostintresserade människor.

Man får ett stort utbyte av den direktheten som en föreläsning innebär och framför allt alla möten som detta ger.

LCHF Event i Säffle

Under vår tid på LCHF event i Säffle hann vi även med att lyssna på lite andra föreläsningar, bland annat Jonas Bergqvist som föreläste om fastans hälsofördelar och även om Paleo som funktionsmedicin.

Det blev grillning på kvällen med många samtal, skratt, möten och nya härliga människor och vi klämde även in en härlig promenad i de vackra omgivningarna.

LCHF event

Fasta

Grillen

Jenny träd

Magnus träd

Barfotaskor
Mycket nöje
Magnus & Jenny