4 jul 2016
Föreläsning på LCHF Event i Säffle

LCHF event i Säffle

Vilken trevlig helg och ett så gemytligt arrangemang. LCHF event i Säffle bjöd på många fina möten, härlig inspiration och nya kontakter.

Vi var inbjudna till årets LCHF event för att föreläsa om Paleo och hälsa.

Föreläsa

LCHF event i Säffle är ett årligen återkommande event som samlar många kostintresserade. Det bjuds på samvaro, gemensam grillning och ett flertal föreläsare. I år var vi en av föreläsarna! Väldigt glada och stolta över möjligheten att få sprida våra tankar om kost och hälsa inför en skara på omkring 200 personer.

Föreläsa om Paleo, livsstilen och hälsoresa

Föreläsningen vi höll i handlade om vår hälsoresa, tankarna som vi har om att Paleo är en livsstil och grunderna inom kosten. Oerhört nervöst men samtidigt spännande och så utvecklande att få föreläsa inför nyfikna och genuint kostintresserade människor.

Man får ett stort utbyte av den direktheten som en föreläsning innebär och framför allt alla möten som detta ger.

LCHF Event i Säffle

Under vår tid på LCHF event i Säffle hann vi även med att lyssna på lite andra föreläsningar, bland annat Jonas Bergqvist som föreläste om fastans hälsofördelar och även om Paleo som funktionsmedicin.

Det blev grillning på kvällen med många samtal, skratt, möten och nya härliga människor och vi klämde även in en härlig promenad i de vackra omgivningarna.

LCHF event

Fasta

Grillen

Jenny träd

Magnus träd

Barfotaskor
Mycket nöje
Magnus & Jenny

Lene 4 juli, 2016 09:41 - Svara

Det låter så intressant med era föreläsningar och jag önskar innerligt att ni snart har ett event i Skåneregionen (Malmö t.ex), så jag kan gå.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

mm

undervarttak 5 juli, 2016 09:27 - Svara

Hej Lene

Vad roligt att du är intresserad av vår föreläsning, så glada vi blir! Har ingen egen “föreläsningsturné”, ännu… Men vi kommer gärna om vi blir inbjudna – kanske kan något ordnas? Bara att mail oss på info@undervarttak.se så kan vi säkert fixa något kul.

Magnus & Jenny

Gäst 4 juli, 2016 16:52 - Svara

Tack för en intressant föreläsning i Säffle. Er bok har jag köpt förut, på LCHF-kryssningen.

mm

undervarttak 5 juli, 2016 09:30 - Svara

Hej

Tack snälla, vad roligt att höra. Dock så har vi inte skrivit någon bok, men skulle gärna vilja det 🙂

Magnus & Jenny

Lisa 15 februari, 2017 21:34 - Svara

I texten läser jag ett par ggr : konstintresserade, Ni menar väl kostintresserade? Tack för en fin blogg med många härliga recept!

mm

undervarttak 15 februari, 2017 21:49 - Svara

Tack för att du uppmärksammade oss på detta Lisa och tack för dina fina ord om vår blogg och våra recept!

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube