Paleokampen

Paleokampen

Paleokampen en sällskapsaktivitet

Efter flera månader av hårt arbete är det äntligen dags att presentera vår nya produkt Paleokampen! Paleokampen är en nedladdningsbar sällskapsaktivitet som förenar lek, kunskap och härligt umgänge under en helkväll!
 
På ett lekfullt och lätt sätt får deltagarna i denna aktivitet både smaka och ta del av information om Paleo. Här samsas kunskapshungriga med de bästa smaklökarna och de vassaste quizhjärnorna. Genom lättsamma texter, goda smakupplevelser och kluriga frågor guidas deltagarna genom aktiviteten med målet att ha roligt tillsammans och lära mer om Paleolivsstilen.
 
Här lägger du en beställning på din aktivitet Paleokampen!

Vad är Paleokampen?

Lätt förklarat så är Paleokampen en sällskapsaktivitet. Det handlar om att på ett lättsamt och roligt sätt lära sig mer om Paleolivsstilen, det är en möjlighet till att bjuda in familj, vänner, arbetskamrater eller träningskompisar från Crossfitboxen för att sprida kunskapen om Paleo. Troligen så känner du, som köper Paleokampen, till Paleo och kanske till och med äter mer eller mindre enligt Paleo, då är det ett perfekt sätt att lite lekfullt visa vad detta är för närstående. När kvällen är slut kanske en eller flera är så nyfikna på att fortsätta att de omfamnar Paleolivsstilen med en gång!
 
Man startar Paleokampen med mingel och tilltugg. Sedan börjar själva aktiviteten, en lite ovanligare femkamp som genomförs i lag – man kan vara allt från 4 person till 100 personer (eller mer!) – genom lättsamma texter, kluriga frågor och smakfulla tilltugg tar lagen sig igenom fem kulinariska stationerna för att slutligen också genomföra ett Paleoquiz! Lekande lätt och väldigt roligt!
 
Värden har självklart lite extra jobb med förberedelser och värdskap men det finns inget som hindrar deltagandet i själva aktiviteten. Så förbered er på en helkväll med Paleokampen och fina vänner.

Vad ingår i aktiviteten?

Aktiviteten innehåller instruktioner och manus, som lugnt och metodiskt guidar dig genom alla moment på ett lätt och tydligt sätt, samt underlag till femkampen och Paleoquizet. Allt behändigt förpackat, tydligt och utskriftsvänligt i nedladdningsbart format.
 
Det du behöver göra för att genomföra Paleokampen tillsammans med familj, vänner, arbetskamrater och bekanta är att köpa in lite råvaror för tilltuggen (vilka självklart finns beskrivna bland de instruktioner som medföljer) och göra förberedelserna för själva femkampen.

Var köper man aktiviteten Paleokampen?

Aktviteten Paleokampen finns att köpa hos vår samarbetspartner eAktivitet.se. Aktiviteten finns tillgänglig redan idag, så klicka in, läs mer om aktiviteten och köp ditt exemplar av vår Paleokampen!
 
Förvänta dig en fantastiskt rolig helkvällsaktivitet som kommer hjälpa dig att sprida Paleo på ett roligt och underhållande sätt!
 
Köpinformation hittar ni på www.eAktivitet.se/paleokampen/
 
Mycket nöje!
Magnus & Jenny